Ajánlatkérés
Atesys - Szolgáltatások

A fűtéskorszerűsítés a 21. század emberének egyik első számú feladata

Belegondolt már abba, hogy mennyit spórolhatna fejlettebb, modernebb fűtési rendszer, például hőszivattyú telepítésével?

És gondolkozott már azon, hogy sajnos mindannyian hozzájárulunk a környezetszennyezéshez, amennyiben a fűtéshez, vagy meleg víz előállításához fosszilis energiahordozókat használunk fel?

Esetleg már fel is ismerte a megújuló energiaforrásokban rejlő lehetőségeket, de nem tudja, miként válthatna geotermikus energia felhasználásra, valamint a hőszivattyúk működési elve és a járulékos költségei sem egészen világosak Ön számára?

Nálunk jó helyen jár.

Az Atesys víziója, hogy a magyarországi adottságokban rejlő ígéretes – ám itthon sajnos még gyerekcipőben járó – geotermikus energiafelhasználást széles körben, háztartási szinten is elérhetővé és felhasználhatóvá tegye.

Miért időszerű lépés a fűtéskorszerűsítés minden tudatosan élő polgár, valamint az okosan gazdálkodó vállalkozások számára?

  • A korszerűsített fűtési rendszerek biztonságosabbak: nincs kormos, omladozó kémény (sem átépítési, kibélelési szabályok!), továbbá a szén-monoxid- és robbanásveszély sem jelent kockázatot
  • Fűtéskorszerűsítés révén függetlenítheti magát a gázszolgáltatók kénye-kedvétől: geotermikus energiát használóként, többé nem kell kiszolgáltatva lenni a szolgáltatók önkényes áremelésének, vagy éppen a nemzetközi érdekellentétekből fakadó bizonytalan, gyenge ellátásnak
  • A fenntartható életmódba rendkívül rövid idő alatt beléphet: a beszerelés 2-4 napig tart, az új berendezés pedig bármilyen fűtési rendszerrel kompatibilis
  • Értékálló és megtérülő befektetés: kérjen ajánlatot online és nyomban kiderül, hogy az Ön esetében mennyi idő alatt fog megtérülni a fűtéskorszerűsítés. Azt se feledje el mérlegelni, hogy ingatlanja jelentős értéknövekedésen is keresztülmegy egy korszerű, megújuló energiaforráson alapuló fűtési rendszer kiépítése révén!

Fontos! Ha a beruházáshoz pályázati forrást igényelne…

A kormány 2016-ban is folytatja az Otthon Melege Programot, melynek segítségével, a családi házzal rendelkező magánszemélyek összesen 5 milliárd, fűtéskorszerűsítésre és nyílászárócserére fordítható, vissza nem térítendő támogatást igényelhetnek.

További információt a következő linken talál: A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium oldala

KOSÁR

FIZETENDŐ

Rendelés értéke

0