Pályázatok
Ajánlatkérés
Atesys - Szolgáltatások

Rólunk

Az ATESYS termékcsalád 2010 óta van jelen a magyar piacon egy 100 %-ig magyar tulajdonú családi vállalkozás révén. A termékcsaládhoz elsősorban az ATES geotermikus hőszivattyúk tartoznak, méghozzá talajhő-víz, és fejlesztés alatt van a talajhő-levegő hőszivattyú is. Fontos megemlíteni, hogy az első hőszivattyú a világon víz-víz geotermikus hőszivattyú volt, ami még mindig a leghatékonyabb fűtő/hűtő eszköz. Feltalálása az ETH Zürich rangos egyetemhez fűződik még 1938-ból, és a mai napig a zürichi városházát fűti/hűti. A feltaláló csapat tagja volt Dr. Heller László így részben MAGYAR termékről is beszélhetünk. Az ATES hőszivattyú tovább lett fejlesztve a MAGYAR viszonyoknak megfelelően, vagyis kiválóan teljesít radiátoros fűtésen és a hőcserélők bírják az agresszív hazai kútvizeket, elsősorban vas és mangán tartalmat. A legfontosabb, hogy MAGYAR embereknek szántuk, vagyis fontos számunkra, hogy árban megfeleljünk az itthoni lehetőségeknek. 

Magyarországon több száz gépet értékesítettünk az elmúlt 10 évben. A lakosság energia függőségtől való szabadulni akarása, költséghatékonyság iránti igénye és környezettudatosabb magatartása miatt az elmúlt években rohamosan nő ügyfeleink száma. Így az önök segítségével egyre közelebb kerülünk célunk megvalósításához, vagyis, hogy minél szélesebb körben ismerté tegyük a földhő fűtési funkcióját. Éppen ezért tettük le voksunkat a víz-vizes hőszivattyú gyártása és forgalmazása mellett, mert ez a leghatékonyabb módja a földhő elnyerésének.                     

Az ATES geotermikus hőszivattyú manufakturális termékek, ugyanis minden megrendelőnknek egyéni igényei alapján személyre szabva készítjük el. Rendelhetnek tőlünk alap hőszivattyút, ami otthonuk fűtését teljeskörűen biztosítja. De igény szerint több fajta bővítési lehetőség közül is választhatnak. Megrendelhető például használati melegvíz előállítására képes vagy a passzív hűtést lehetővé tévő, hűtési modullal is. Fontos számunkra, hogy ügyfeleink olcsóbban és környezettudatosabban tudjanak fűteni, mint korábban. Az ATES hőszivattyúk üzemeltethetők kútvízzel, talajkollektorral és talajszondával egyaránt. Hőszivattyúinkra 5 év garanciát vállalunk, és ami fontos 25 év szavatosságot is biztosítunk!

KOSÁR

FIZETENDŐ

Rendelés értéke

0